Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Bursa Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü tanıtım videomuz yayında!

Gelecek yıl ilk mezunlarını verecek olan Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümümüzle ilgili Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erinç Dobrucalı bilgi veriyor. Türkiye’nin sayılı ve başarılı Denizcilik Fakülteleri arasında yer alan Bursa Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde açılan ilk bölüm olma özelliği taşıyan Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü, güçlü akademik kadrosu ve adından söz ettiren başarılarıyla yeni öğrencilerini bekliyor!

Başarılarımızı devam ettireceğimiz ve güçleneceğimiz yeni bir yılda Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü olarak buradayız!

Tanıtım filmimize buradan ulaşabilirsiniz.

09 Temmuz 2024