Denizcilik Fakültesinde Devir Teslim

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Denizcilik Fakültesinde 04.03.2023 tarihinde dekanlık devir teslim töreni yapıldı. Rektör Yardımcısı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sinan UYANIK görevini, Prof. Dr. Erinç DOBRUCALI’ya devretti. 

Mimar Sinan Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törene katılan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Prof. Dr. UYANIK'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Fakültemize sağladıkları katkılarından dolayı Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gökçe Çiçek CEYHUN  ve Prof. Dr. Erinç DOBRUCALI’ya  plaketleri takdim edildi. ÇAĞLAR, “Denizcilik Fakültesi, üniversitemizin en genç ve en dinamik fakültesi. Türkiye’de tercih edilme oranlarında en üst sıralarda yer alan fakültemizin başarısını üst çıtalara taşımak için Sinan Hocamız pek çok çalışmaya imza attı. Şimdi ise yeni dekanımız Prof. Dr. Erinç DOBRUCALI yapacağı çalışmalarla başarılarımızı en üst seviyelere taşıyacak. DOBRUCALI'nın, görevi süresince hem akademik hem de öğrenciler adına önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Prof. Dr. Sinan UYANIK ise bu zamana kadar görevini gururla yerine getirdiğini ifade etti. Prof. Dr. Sinan UYANIK, görevi devrettiği Prof. Dr. DOBRUCALI’nın fakülte adına çok daha iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inandığını dile getirerek kendisine başarılar diledi.

Yeni görevinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Denizcilik Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Erinç DOBRUCALI, akademik anlamda fakülteyi üst sıralara taşımak için var gücüyle çalışacağını kaydederek, öğrencilere yönelik pek çok önemli çalışmaya da imza atacaklarını belirtti. Devir teslim törenine fakültenin akademik ve idari personeli de katıldı.


06 Mart 2024